VeteranVM i Slovakien?

Intresserad av att följa med till VeteranVM (WMOC) i Slovakien den 7 - 14 augusti? VeteranVM arrangeras varje år på olika platser jorden runt och brukar samla mellan 2000  - 4000 deltagare(lite olika på var i världen som tävlingarna går). Det finns klasser från HD35 - HD100, där HD55-HD65 brukar samla de största deltagarantalet.Deltagare är allt från gamla världsmästare till motionärer.Det tävlas i sprint, medeldistans och långdistans, tillsammans 6 tävlingstillfällen med kval och olika finalheat. Det finns gott om tid till social samvaro och sightseeing mellan tävlingarna för de som så önskar.För medföljare finns publiktävlingar.

Nästa år arrangeras WMOC i Kosice i Slovakien. Det blir garanterar annorlunda terräng med sprint i gamla stans gränder, medeldistans i kuperade bokskogar och långdistans i karst-terräng(lika mycket djupa gropar som höjder).

Låter det spännande? Det vore roligt om vi kunde ordna en gemensam resa från klubben och hyra boende och bil tillsammans. Det finns olika sätt att ta sig till Kosice. Enklast är nog lågprisflyg till Budapest och sen hyrbil ca 3 timmar.
Första anmälningsstopp är redan 7 januari, men det går att anmäla sig ända fram till 30 juni. Men om vi ska ordna gemensam resa, vore det bra om vi bestämde oss rätt så snart, helst före 31 januari.
Intresserad?
Kontakta Maria tel 073 097 69 25 maria.nordwall@gmail.comPostades 2020-01-05 21:01:09 av Maria Nordwall i kategorin Nyheter

Kommentarer

Det har inte skrivits några kommentarer än
Du saknar behörighet att kommentera artiklar